Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten meubelen voor uw tuin

2018-08-16

Steigerhouten meubelen in de tuin

Met dit zomerse weer bent u waarschijnlijk het liefste buiten in uw tuin of op uw balkon. Om extra te kunnen genieten van het weer en van uw tuin wilt u natuurlijk comfortabele en mooie meubels.

Bent u nog op zoek naar een mooie loungeset of een buitenkeuken? Bekijk dan eens ons assortiment. Onze meubelen worden door echte vakmensen gemaakt en prachtig afgewerkt zodat u jarenlang plezier heeft an uw tuinmeubels.

Sfeervol steigerhout

Zowel voor buiten als binnen staan steigerhouten meubels mooi. De meubels hebben een sfeervolle uitstraling en zitten erg comfortabel. Kijk bijvoorbeeld eens naar de loungebanken, dit zijn comfortabele meubels met een luxe uitstraling. Nog opzoek naar plantenbakken of een bartafel? Ook dan kunt u bij SteigermeubelsXL terecht.

Steigerhouten meubelen voor tuin

Buiten koken en eten

Wat is er nou fijner dan in de zomer buiten koken? Met onze verschillende buitenkeukens tovert u een zomerse maaltijd op tafel. De steigerhouten buitenkeukens kunnen wij maken op maat, zo past de keuken perfect in uw tuin. Ook kunnen wij verschillende extra’s toevoegen aan uw buitenkeuken zoals een wasbak of wijnkoeler. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk deze hier.  

Als u dan buiten heeft gekookt wilt u ook gezellig met vrienden of familie buiten kunnen dineren. Bent u nog op zoek naar een mooie steigerhouten eettafel voor buiten? Ook dan bent u bij Steigermeubels XL aan het juiste adres. De eettafels worden op maat gemaakt en zijn ook verkrijgbaar met verschillende behandelingen zoals een white wash of grey wash.

Duurzaam hout

Wist u dat steigerhout een goed materiaal is voor buiten? Het hout is vochtbestendig en wij behandelen het hout zo dat het lang mee gaat. Zo schuren wij de meubels twee keer en werken wij deze mooi af. Wist u ook dat steigerhout een duurzame houtsoort is? Steigerhout is namelijk gerecycled hout, zo draagt u met steigerhouten meubels bij aan een groenere wereld!

Bezoek ons of bestel online

We verwelkomen u graag in onze showroom! Deze is 7 dagen per week geopend en toont een groot gedeelte van ons assortiment.

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Onze steigermeubels online bestellen kan natuurlijk ook. Wij bezorgen door heel Nederland en België.