• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout in de badkamer

2018-12-18

Steeds vaker kiezen mensen voor steigerhout in de oplossing. Toch krijgen wij nog vaak de vraag of dit wel mogelijk en verstandig is! Het antwoord daarop is ja! Steigerhout in de badkamer kan erg goed.

Sfeervolle badkamer creëren met steigerhout

Wanneer u steigerhout gebruikt in de badkamer creëert u direct een warme en sfeervolle badkamer. Het steigerhout zorgt voor een gezellige uitstraling. Steigerhout kunt u in verschillende badkamermeubels verwerken. Zo kunt u kiezen voor een steigerhouten badkamermeubel of steigerhouten accessoires als een steigerhouten wasmand, handdoekenrek, spiegel of opbergmogelijkheden.

Steigerhout in de badkamer bij SteigermeubelsXL

Bij SteigermeubelsXL bent u aan het juiste adres voor mooi steigerhout in de badkamer. Wij kunnen uw complete badkamerinrichting verzorgen van steigerhout en bijpassende accessoires en benodigdheden. De steigerhouten badkamermeubels kunnen we volledig op maat en naar uw smaak voor u maken.

Goede kwaliteit en service

Het steigerhout voor in uw badkamer wordt netjes afgewerkt en beschermd waardoor het waterdicht is. Het stoot het water af waardoor het steigerhouten meubel lang mooi blijft. De steigerhouten badkamermeubels zijn hierdoor ook gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast worden al onze meubels dubbel geschuurd waardoor de kwaliteit erg goed is. Alle meubels worden door vakkundige professionals gemaakt op onze eigen werkplaats. Steigerhout kan in de badkamer, maar bijvoorbeeld ook in de keuken of buitenkeuken.