Nu 15% korting in de webshop met de code ZOMER15!

 • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
 • Vakwerk door ervaren meubelmakers
 • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
 • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Een robuuste, leuke en fijne steigerhouten hondenmand

2022-10-18

Bent u op zoek naar een steigerhouten hondenmand voor uw trouwe viervoeter, een voerbak of naar andere dierenmeubels? Bij ons koopt u niet alleen de mooiste steigerhouten meubelen voor uzelf, maar ook voor dieren!

Wilt u een voerbak, hondenbench of steigerhouten hondenmand? In ons assortiment vindt u het allemaal. Lees hieronder snel verder, want we vertellen u hieronder graag meer over onze handige, trendy en robuuste dierenmeubels. 

Een handige steigerhouten hondenmand

We verkopen niet alleen bijzondere meubelen voor u, maar ook voor uw favoriete huisdier(en). Heeft uw trouwe viervoeter wel een cadeautje verdiend? We verkopen verschillende eenvoudige, robuuste en industriële steigerhouten hondenmanden in verschillende formaten

Heeft u een kleine of grote viervoeter thuis rondlopen? SteigermeubelsXL verkoopt zijn meubelen in allerlei verschillende formaten. 

Kies uw behandeling

Ook kunnen wij uw meubelen behandelen. Hiermee kunt uw de levensduur van uw nieuwe hondenmand verhogen, maar ook beschermen tegen vocht.

Natuurlijk kunt u ook kiezen uit een wash of beits in een leuke kleur naar keus. Op deze manier past de steigerhouten hondenmand bij het interieur. 

Kies uit een behandeling naar keus om zo uw steigerhouten hondenmand een upgrade te geven. Bij ons kiest u uit de volgende behandelingen:

 • White Wash;
 • Always Dry;
 • Grey Wash;
 • Dark Grey Wash;
 • Black Wash;
 • Matte Lak (alleen geschikt voor binnen);
 • Cement Wash;
 • Transparante Beits.

Let op: "wilt u geen kleurverschil zien na de behandeling? Kies dan voor "Always Dry". Dit is een onzichtbare coating, waardoor het hout geen vocht opneemt, maar het vocht er als het ware op blijft liggen".

Een steigerhouten voerbak voor honden en katten.

Een robuuste steigerhouten voerbak voor honden

Combineer de aankoop van een houten hondenmand met een handige, robuuste én leuke steigerhouten voerbak voor honden.

Net zoals onze houten mand verkopen we ook deze voerbak in verschillende maten, maar de standaardafmeting is 50 cm x 30 cm x 18 cm (hoog).

Bij SteigermeubelsXL willen we altijd net iets meer doen en onze klanten verrassen. Daarom krijgt u bij de aankoop van deze eetbak voor honden ook twee metalen bakken van ons cadeau.

Hoe fijn is dat?

Huisje voor binnen en buiten

Hoe leuk is het om uw eigen hond een huisje te geven. Natuurlijk voelt uw trouwe viervoeter zich al thuis, maar een eigen hondenhok is nog leuker. Een passende mand waar uw hond zich in terug kunt trekken voor een dutje. 

Let op: ook geschikt voor katten bijvoorbeeld.

Een steigerhouten hondenbench

Mooie steigerhouten hondenbench

Bent u juist op zoek naar een mooie steigerhouten hondenbench voor in de huiskamer? SteigermeubelsXL verkoopt verschillende benches in allerlei maten en kleuren.

Let op: niet alle uitvoeringen staan op onze website, dus vraag hier ons gerust naar.

De binnenzijdes van deze prachtige hondenbenches zijn perfect afgewerkt. De binnenkant is namelijk afgewerkt met gladde en waterdichte betonplex. Dit zorgt ervoor dat u uw hondenbench makkelijk schoon kunt maken

Kortom: bent u op zoek naar een steigerhouten hondenbench? We verkopen schitterende en multifunctionele hondenbenches, die zelfs kunnen dienen als Tv-meubel!

Een hondenmand op maat?

Hierboven hebben we u al geïnformeerd over het feit dat maatwerk bij ons mogelijk is.

Heeft u een leuke steigerhouten hondenmand gevonden, maar uw gewenste afmeting staat er niet bij? Geen nood, want in onze meubelmakerij lopen experts rond, die alles voor u op maat maken. 

Geen opdracht is voor ons te gek, want in onze meubelmakerij is alles mogelijk. Heeft u zelf een dierenmeubel ontworpen? Geef ons een blauwdruk en we gaan ermee aan de gang. Binnen een paar weken staat een zelf ontworpen meubel bij uzelf in huis!

Een steigerhouten hondenmand, voerbak of hondenbench nodig? We verkopen verschillende prachtige steigerhouten accessoires voor honden.

Heeft u een kat of een ander huisdier en bent u op zoek naar een meubelstuk? Neem contact met ons op, want in overleg is alles mogelijk.

We maken graag speciaal iets voor u op maat. Doe een vrijblijvende offerte en we reageren zo snel mogelijk!

Koop bij SteigermeubelsXL een duurzaam hondenmeubel

Meubels voor uw dieren nodig, zoals een steigerhouten hondenmand, voerbak of juist iets anders? Bij ons is alles mogelijk.

Kies uit een van de producten uit onze standaard collectie of doe een aanvraag op maat. Onze vakmensen maken van uw wens werkelijkheid!

Koop hier onze dierenmeubelen