+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Industriële Meubels

2018-11-17

Wie op dit moment op zoek is naar nieuwe meubels komt niet om de trend van industriële meubels heen. Dit type meubels heeft in 2018 een sterke opmars gemaakt en ook in het assortiment van SteigermeubelsXL hebben we dan ook een uitgebreid aanbod in industriële meubels. Van eettafel tot tv-kast, elk meubelstuk in de woonkamer vindt u bij ons met het typisch industriële design waarbij hout en staal worden gecombineerd.

Waarom zijn industriële meubels zo populair?

  • Het is een meubeltrend die we ook in 2019 zullen blijven zien
  • De stijl past in vrijwel elk type interieur, van landelijk tot modern
  • Industriële meubels kunnen goed gecombineerd worden met andere meubelstijlen
  • De uitstraling van industriële meubels is warm, maar toch stoer
  • Er is veel keuze in mooie meubels

Bij SteigermeubelsXL vindt u industriële meubels waarbij ons kenmerkende steigerhout wordt gecombineerd met stoer zwartkleurig staal. Onze lijn met industriële meubels hebben wij de Batjan collectie genoemd, naar een eiland in Indonesië. Deze naam geeft weer wat wij willen uitstralen met de Batjan collectie: een warme sfeer dankzij het steigerhout gecombineerd met de robuuste afwerking van staal. 

Uiteraard kunnen wij alle industriële meubels op maat voor u maken, maar u kunt ook kiezen voor een standaard afmeting die u ook in onze webshop terug kunt vinden. Ook bent u dagelijks welkom in onze showroom in Lommel waar u de meubels direct kunt bekijken. Als u op zoek bent naar industriële meubels vindt u de eettafel, salontafel, boekenkast of ander meubelstuk van uw dromen zeker bij SteigermeubelsXL in Lommel/Valkenswaard.